Om oss

Vi strävar efter att skapa moderna, praktiska och tekniskt perfekta aluminium motorbåtar och vill gärna överlämna till Dig en del av vår kärlek till vattnet och allt, som gäller det, med vår produktion. Mer än trettio människor samarbetar för att skapa varenda båten: konstruktörer, formgivare, ingenjörer, skärare, svetsare och mänga andra människor med olika yrke. Bland dem alla finns det inte någon, som inte tycker om aktiv avkoppling på vattnet, till exempel fisken, undervattensjakten eller vattenskidor.

Kontakta oss

info@volzhankaboats.ru (Allmänna frågor)
sav@volzhankaboats.ru (Frågor till återförsäljare)

För oss började allt ännu i barndomen. Som barn drömde alla, som kände «Progresser» и «Kazankor» båtar, drömde om att skapa båtar på egen hand. Första resultaten blev modeller av de enklaste materialen: bark och frigolit. "

     

 

Den här tiden förändrades till eran av japanska och amerikanska motorer. Sådan båt kan inte bara varva ”Raketa”, men överträffar den genom att belastas tills balkvägare av vattensport älskare. För att båten inte kan drunkna, fyller man hela botten med fogskum. En av de första prövade skovlar var ” Yamaha-75”, som var installerad på «Kazanka» båt. Ett företag grundades 2004. På grund av dess ledares intresse till vattenteknik, företag, som erbjöd bara betjäning och förbättring för båtar och kuttrar i början, blev producent, som tillverkade segelduksöverdrag. Tiden gick och vi började tillverka överdrag för snöskoter, vattenskoter och motorer. Senare lades tillverkningen av släpvagnar för transportering av kuttrar till allt annat. Genom att samla hela sin erfarenhet, som gäller lagning, förbättring och modernisering av kuttrar, tillverkade företaget sin första Volzhanka år 2009, och förändrades till producent av ryska båtar. Nya båten var mycket bra, men det behövdes någon, som skulle bli bekvämare och finare, med större rymlighet. Så här skapades Volzhanka ’51. Vi stannar inte med detta utan producerar nyare och mer perfekta modeller. Svetsad aluminium båt Bowrider. Prov bevisade att skrovsskelett och fartygslinjer har hög hållbarhet och sjöegenskaper. Tack vare mindre vikt kunde båten plana även med svag motor. Idag erbjuder vi ryska aluminium båtar av 47-, 49-, 51-, 54-, 57- och 61- serier, samt serie av kombinerade motorbåtar och kuttrar Absolut med aluminium bottnen och högre delen av plast. Aluminium båtar för fiske ingår i serien Fish. Serien Classic har konstruktion med huv, som blev klassisk i skeppsbyggeri för oss. Aluminium båtar är inte någon ofrivillig val. Allt började för många år sedan med experiment över sovjetiska ”Progresser”. Småningom förstod vi, att vi skulle vilja producera aluminium kuttrar och båtar själv. Motorbåt, som varje finsmakare av avkoppling på vatten skulle vilja ha, blev mål, som vi ställde framför oss.

Det dröjde mycket tid innan företaget började producera båtar och kuttrar av aluminium . Efter år 2004, när företaget grundades, vi har förändrats från förbättrings företag av andra producenters aluminium båtar till egen tillverkning. Sedan år 2009 kan varenda människa köpa motorbåten «Volzhanka». All vår erfarenhet, som vi har fått genom att arbeta med båtar av ledande producenter, realiserade vi med vår första modell. Men vi bestämde oss att inte begränsa oss med det. År efter år utvidgar vi sortiment av båtar ”Volzhanka” och nu har vi båtar för varje smak: från asketiska båtar till bekväma kuttrar, från båtar med minimal bestyckning till kuttrar med hydraulisk styrning, eget värmesystem och heltäckande matta. Vi tänker inte stanna med uppnådda. Vi har alltid nya planer och mål. Vi har tillgodogjort oss producera inte bara helmetallbåtar av aluminium utan också kombinerade (aluminium skrov och plast sittlåda) modeller. Idag uppfinnas nya tekniska lösningar, nya båtar och nya resultaten. Vi ska säkert bevisa med vårt arbete att båtar, som är gjorda i Ryssland, är inte värre än utländska motsvarigheter och vår kund ska aldrig ångra över sitt inköp.